///

Verkrijg meer inzicht
met CentreBlock.

Wat is CentreBlock?

/// Gedrag

Verkrijg inzicht in de gebruikers en in je bedrijf.

CentreBlock is dé manier om te definiëren wat de individuele impact is van elke afzonderlijke klant, gebruiker of product en wat de impact is op je bedrijf of platform. Bepaal zelf welk gedrag je wenselijk en belangrijk vindt en CentreBlock  geeft inzicht in alles wat je wilt en moet weten.

/// conversion rate optimization

CentreBlock helpt je om je klant en gebruiker beter te leren kennen en begrijpen.

De - op maat gemaakte- rapportage geeft direct inzage waar in uw verkoop traject er potentiele klanten afhaken voordat het gewenste doel bereikt is. In de multidimensionale weergave wordt elk detail van het gedrag van je klant en gebruiker afgewogen en relevant in kaart gebracht om uiteindelijk te zorgen voor de optimale conversie.

/// multi-purpose measurement

Een veelzijdige oplossing

Of u nu binnen een partnernetwerk of reseller netwerk opereert, of u alleen een website heeft, alleen een app of allebei; CentreBlock  is de oplossing. CentreBlock  werkt niet alleen op een website of applicatie, maar is ook toepasbaar op verschillende apps en websites tegelijkertijd. Waarbij het gedrag en de impact per gebruiker niet alleen per site of applicatie geanalyseerd wordt, maar ook een totaaloverzicht gemaakt wordt van de gecombineerde impact op al uw platforms. 

Een demo proberen?

Vraag een vrijblijvend eerste gesprek aan of neem contact op voor de mogelijkheden.